Skip to content

Sommerudflugt 2014

Sommerflugten gik i 2014 til Aarstiderne ved Barritskov.

Her blev vist rundt i virksomhedens pakkerhaller, forsøgsmarker og der var mulighed for at stifte bekendtskab med Leif Rørbyes studeproduktion, hvor dyrene græsser det enkelte areal af i meget kort tid.

11. juni 2014

Indbydelse til sommerudflugt, som den udsendtes:

Økokød f.m.b.a. og Friland inviterer igen i år til sommerudflugt samt halvårsmøde for Friland A/S.

Udflugten fandt sted:

Onsdag d. 11. juni 2014

Program

Mødested: Aarstiderne, Barritskov, Barritskovvej 34, 7150 Barrit

Kl 10:00
Velkomst. På Aarstiderne vil vi blive introduceret til virksomhedens aktiviteter samt få en rundvisning i deres pakkeri og forsøgsmarker.

Vi skal også møde Leif Rørbye og hans økologiske stude og kvier, der afgræsser arealerne omkring Barritskov i et udenlandsk inspireret system, hvor dyrene kun græsser på arealerne f’å dage af gangen. Leif Rørbye leverer dyrene til Friland, når de skal slagtes.

Kl 15:00
Halvårsberetning ved Frilands direktør, Henrik Biilmann, samt en status på igangværende aktiviteter i Friland A/S.

Kl 17:00
Afslutning

Der vil i løbet af dagen blive serveret morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Tilmelding
Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig.

Tilmelding kan ske via Ejersiden, www.danishcrown.dk/ejer eller til Ina Nielsen på telefon 89 19 27 63 eller mail inan@friland.dk

Af hensyn til planlægningen er sidste frist for tilmelding onsdag d. 28. maj.

Om Aarstiderne
Aarstiderne er en virksomhed, der leverer økologiske fødevarer direkte ud til forbrugernes hoveddør. De pakker hver uge ca. 30.000 kasser, der indeholder det meste til hverdagsmaden fra frugt og grønt til kød og æg. For Aarstiderne handler det om glæden ved økologiske råvarer og velsmagende måltider, og på det grundlag har de formået at skabe en virksomhed, der i dag beskæftiger ca. 125 medarbejdere og har en omsætning på 250 mio. kr. I nogle af kasserne er der kød fra Friland A/S.