Sommerudflugt 2018
Årets udflugt for Økokød og Friland gik til Esbjerg / Vejle og gav de 75 deltagere mulighed for at se Arla Foods’ mejeri og malkekvægs-besætningen på Vejgården.
6. juni 2018
Program
Ankomst og morgenkaffe
Rundvisning på mejeriet der blandt andet producerer kakaomælk, laktosefri mælk, milkshake, supper, sovse og cafe latte. Der anvendes i alt 175 recepter.
12:00
Afgang i egne biler mod Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, Sønderskovvej 89, 6800 Varde (27 km).
12:30
Varm frokostbuffet med kød fra Friland inkl. kaffe og kage.
13:30
Frilands halvårsberetning
Direktør Henrik Biilmann giver en status efter første halvår af Frilands regnskabsår med blandt andet udviklingen indenfor de enkelte kødkoncepter og aktiviteter.
Uddeling af årets skulderklap
Til en ildsjæl inden for økologien
v/ formand for Økokød Frode Flyvbjerg Kristensen.
Introduktion til besøg på økologisk malkekvægsbedrift
Ved ejerne af det familiedrevne Vejgården I/S Kasper og Kristian Clausen. Kasper og Kristian vil blandt andet fortælle os om deres erfaringer med brugen af sociale medier (Facebook) og hvordan de motiverer deres team af ca. 10 medarbejdere, så de i fællesskab arbejder hen imod de mål, de har sat for produktionen af mælk og kød fra de ca. 600 malkekøer.
15:30
Gårdbesøg Vejgården I/S, Frydendalsvej 11, Nordenskov, 6800 Varde.
16:30
Afslutning med sandwich og vand på Vejgården.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmelding kan ske via Ejersiden: www.danishcrown.dk eller Ejerservice på telefon 89 19 25 90
Er man endnu ikke medlem af Økokød – men ønsker at deltage – kan indmeldelse ske ved at indbetale 500 kr. på konto nr.
8401-0004201051